15è Acte de Graduació de l’Euncet Business School

Acte de graduació 2015El passat divendres, dia 18 de setembre, va tenir lloc el 15è Acte de Graduació de l’Euncet Business School, que enguany es va realitzar a la Sala d’Actes del Vapor Universitari de Terrassa. En total, van ser 102 estudiants els que van recollir els seus diplomes. Entre ells, es trobaven 70 estudiants del Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), i 32 alumnes que havien finalitzat els seus estudis de màster: el Màster en Màrqueting, l’Executive MBA i el Màster Universitari en Administració i Direcció d’Empreses.

L’acte de graduació va començar amb benvinguda per part de la directora de l’Euncet, la Dra. Dolors Puig, i va continuar amb la ponència titulada “Reflexions sobre el negoci audiovisual”, a càrrec del Dr. Josep Maixenchs, president i fundador de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). Tot seguit, va ser el torn del president del Patronat de l’Euncet, Eusebi Cima, qui va fer un interessant parlament abans de començar amb el lliurament de diplomes i l’entrega de beques al millor expedient acadèmic i al millor projecte final de carrera.

El punt i final a l’acte, que també va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona, i de la regidora de l’Ajuntament de Terrassa, Maruja Rambla, va ser a càrrec de l’actuació musical de Laia Camps i Joan Martínez Colás.

Des de l’Euncet Business School, volem felicitar els recent graduats i esperem seguir veient-los per l’Escola!