Carlos Gamero i Xavier Carreras, Alumni i emprenedors en l’àmbit de la màgia

Alumni-Tu-Mago-Xavier-i-Carlos

Els Alumni Carlos Gamero i Xavier Carreras a l’Aula Magna de l’Euncet

Carlos Gamero i Xavier Carreras, antics alumnes de la diplomatura en Ciències Empresarials de l’Euncet Business School, prosperen en el seu negoci relacionat amb la màgia, oferint idees innovadores.

Al 2012, Carlos Gamero, àlies Carlos Fortuna i mag professional des de fa 10 anys, va decidir associar-se amb el seu company Xavier Carreras per formar l’agència Carlos Fortuna. Aquesta empresa, que es va crear a Sabadell a partir dels seus estalvis, ja ha aconseguit créixer fins a arribar a tancar el 2015 amb una facturació de 100.000 €.

L’agència Carlos Fortuna no és una empresa de màgia convencional que només es dedica a fer màgia en esdeveniments particulars, sinó que a més ofereix il·lusionisme corporatiu per augmentar les vendes, ajudar a les empreses a comunicar i posicionar valors i millorar el seu equip de treball.

Segons la publicació del diari La Vanguardia, firmes com Renault, Gas Natural o Nespresso els van contractar perquè incrementessin les persones que s’aturaven en els seus estands comercials ja que ofereixen jocs i innovació, que ajuden a augmentar les vendes. A més altres empreses com Repsol, Zurich o Novartis han aconseguit potenciar el treball en equip i millorar el clima laboral gràcies a activitats d’il·lusionisme.

La seva nova aposta és la creació d’una cadena d’escoles de màgia tant per a nens com per a adults en els locals de festes Al Teu Aire.