Coca-Cola rep la visita dels alumnes del Grau en ADE

El passat dijous 29 de novembre, els estudiants de l’assignatura Comptabilitat de Costos del Grau en ADE van poder visitar la fàbrica de Coca-Cola. La jornada va ser organitzada pel professor Daniel Benito amb un doble objectiu: d’una banda, que els estudiants poguessin observar en temps real el procés de fabricació dels diferents productes d’una fàbrica de les dimensions i volum de Coca-Cola; i per altra, ensenyar als estudiants la importància dels centres auxiliars en una fàbrica: control de qualitat, manteniment, neteja, control logístic, etc.

Acompanyats per la directora d’Iberia Planning & Commercialization a Coca-Cola European Partners i professora de l’Euncet, la Sra. Anna Esquius, la visita va començar amb una xerrada inicial de presentació, on els va explicar les activitats que actualment es realitzen a la fàbrica així com tambéels aspectes comercials i de sostenibilitat de l’empresa. Tot seguit, els estudiants van poder veure in situ tant les diferents seccions de fabricació del producte com les seccions auxiliars que es poden trobar en una fàbrica. Com a novetat, aquest any els estudiants van poder veure una galeria històrica recentment construïda que explica els orígens de la Coca-Cola i que acaba amb els projectes socials i mediambientals que es desenvolupen i es lideren en la actualitat per part de Coca-Cola. Abans de finalitzar la visita, els estudiants van tenir l’oportunitat de preguntar tots els dubtes que els havia sorgit durant el transcurs d’aquesta.

Des de l’Euncet Business School, volem agrair a Coca-Cola la seva disponibilitat per rebre, una vegada més, els nostres estudiants! Fins a la propera!

visita a Coca-Cola
Els estudiants del Grau en Administració i Direcció d’Empreses, durant la seva visita a la fàbrica de Coca-Cola