Comencen les classes de grau amb millores a les instal·lacions

Aquesta setmana han començat les classes del Grau en Administració i Direcció d’Empreses i del Grau en Màrqueting i Comunicació Digital, tant en la modalitat presencial com la de semipresencial, i de la primera promoció del doble grau en ADE i Màrqueting. Comença un nou curs acadèmic en què els estudiants de 2n, 3r i 4t es retrobaran amb els seus companys mentre que els de 1r curs l’afronten amb nervis i il·lusió per saber com anirà aquesta nova etapa que enceten.

Justament, pels estudiants de nou ingrés, es va organitzar una Jornada de Benvinguda, on se’ls va donar tota la informació acadèmica que durant els propers 4 anys els hi serà de gran utilitat i se’ls va resoldre tots els dubtes que poden sorgir al començament de la universitat. A més, la responsable del Servei d’Orientació Professional i de la Borsa de Treball, Marta Roma, els va explicar les possibilitats que ofereix la borsa de treball per aconseguir les primeres oportunitats professionals segons els seus perfils.

classes

Foto de grup dels estudiants de Grau de la modalitat presencial

En un altre acte d’aquesta jornada d’acollida, la responsable de Relacions Internacionals de l’Escola, Eva Garcia, va donar la benvinguda als 16 estudiants d’ERASMUS que durant uns mesos cursaran els seus estudis a l’Euncet, gràcies als convenis de mobilitat internacional. Els hi va explicar detalladament el funcionament de l’Escola i van acabar preparant un pa amb tomàquet i fuet, com a exemple de la cultura gastronòmica de Catalunya.

Els estudiants d’Erasmus, fent pa amb tomàquet a la Cafeteria de l’Escola

Durant aquest curs acadèmic 2017-18, tots els estudiants podran gaudir de unes instal·lacions millorades gràcies a les reformes que s’han fet durant el mes d’agost, que ha estat tancada l’Escola. Entre les reformes que s’han realitzat, destaca la unió de l’aula 4 i 5 en un sol espai per ampliar la seva capacitat i acollir grups més nombrosos i la reorganització de la distribució de l’aula 12 amb l’objectiu d’augmentar la seva funcionalitat com espai d’aprenentatge.

Ànims pel nou curs!!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *