Entrevista a Laia Morales, nova presidenta d’Euncet Alumni

Laia Morales
Laia Morales, a l’Euncet Business School

Laia Morales és consultora, professora i ponent especialitzada en noves tecnologies, màrqueting digital i gestió comercial en mercats nacionals i internacionals. Actualment, és sòcia directora a Hispa Consulting Group, del grup Barna Consulting Group, empresa especialitzada en projectes de transformació i adaptació digital. A l’Euncet Business School va estudiar l’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió, la Diplomatura de Ciències Empresarials i el Màster en Màrqueting i Direcció Comercial. Avui parlem amb ella perquè ens expliqui la nova etapa que Euncet Alumni enceta.

 

Primer de tot moltes felicitats pel nomenament. Com va sorgir l’oportunitat de formar part de la Junta Alumni?
Moltes gràcies! Ja fa més de 10 anys que estic vinculada a l’Euncet i sempre he pensat que m’agradaria poder col·laborar de forma activa amb l’associació d’antics alumnes. Com a ex-alumna del centre, he vist que en els darrers anys s’han organitzat actes esporàdics, però també he vist que cal organitzar altres tipus d’accions innovadores i actuals per a aquesta comunitat i fer canvis importants. Al darrer sopar Alumni, vaig comentar algunes de les meves idees a alguns companys i els van agradar. Tenint en compte aquesta inquietud, quan vaig rebre el correu electrònic on es convocaven noves eleccions, vaig pensar que era un bon moment per presentar-me com a candidata i vaig redactar la meva proposta.

Quines seran les línies mestres de la nova etapa?
Tot just estem encetant un nou projecte bastant revolucionari que es recollirà al pla estratègic 2016-2018. Hi haurà molts canvis, però puc avançar que entre els nostres objectius principals s’hi troben la potenciació del programa de continuïtat, fomentar les accions i els actes de networking entre ex-alumnes i fer créixer la comunitat. Som més de 14.500 ex-alumnes, així que les oportunitats en l’àmbit professional poden ser realment interessants per a tots. Com diu el nostre nou vicepresident, Jesús Rico, “cal conèixer i que ens coneguin”. Seguint aquesta premissa, també iniciarem relacions institucionals per tenir més representació de l’Euncet Alumni a la societat. Tots els membres de la nova Junta volem que els Alumni siguin protagonistes i que gaudeixin dels avantatges i beneficis de pertànyer a una associació com aquesta.

Hi haurà alguna novetat en els serveis i avantatges que ofereix l’associació?
Sí, n’hi haurà. Com comentava, tot just hem començat a dissenyar el nou pla estratègic, però ja estem treballant en els nous serveis i avantatges dels quals gaudiran els Alumni. En els propers mesos comunicarem degudament totes les novetats als ex-alumnes.

Ets consultora i professora especialitzada en noves tecnologies i màrqueting digital. Com es traslladarà la teva experiència en aquests àmbits en la nova estratègia d’Euncet Alumni?
Com ja deus imaginar, una de les meves principals aportacions en aquesta renovada associació serà la digitalització de l’Euncet Alumni i l’aprofitament de les noves tecnologies per tal de millorar la connexió entre antics alumnes. Una de les meves prioritats en aquest aspecte és millorar la comunicació a través dels diferents canals disponibles. A més, tinc el plaer de compartir Junta amb un equip multidisciplinari, amb grans especialistes en diferents àrees, pel que també millorarem l’associació en molts altres àmbits.

A partir d’ara quin serà el paper d’Euncet Alumni dins de l’Escola?
Euncet Alumni serà una associació d’antics alumnes gestionada de forma independent a l’Euncet Business School, però alhora estarà molt vinculada al centre. Volem que l’associació sigui un gran impuls pel coneixement i reconeixement de la marca Euncet al territori, ja que amb això hi guanyem tots.

Què ha de fer un antic alumne si vol formar part d’Euncet Alumni?
Qualsevol antic alumne pot sol·licitar informació addicional sobre els avantatges de pertànyer a l’associació Euncet Alumni enviant un correu electrònic a alumni@euncet.es o trucant al 93 547 60 66.