Conveni amb el Col·legi d'Economistes
Els responsables de totes dues entitats en el moment de la signatura del conveni

 

Aquest matí, el degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Sr. Joan B. Casas, junt amb el gerent Sr. Maurici Olivé, s’han reunit amb la directora d’Euncet Business School, Sra Dolors Puig, per procedir a la signatura d’un conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

Aquest conveni permet que els estudiants de l’Euncet que estiguin cursant una titulació de grau puguin precol·legiar-se gratuïtament durant els anys de carrera, i un cop hagin finalitzat els estudis, es puguin col·legiar en condicions avantatjoses, les quals també seran aplicables als estudiants de màster o postgrau que disposin d’una titulació de grau.

A més qualsevol estudiant de l’Euncet que estigui cursant una titulació que no permeti col·legiació, podrà vincular-se al Col·legi com a estudiant-associat de forma gratuïta mentre estigui cursant els estudis i amb una quota reduïda després.

Tots els membres del Col·legi d’Economistes gaudeixen de serveis com conferències, sessions de treball, fòrums d’opinió, jornades gratuïtes així com també informació sobre l’àmbit de l’economia i l’empresa.

Agraïm la visita i estem segurs que serà una profitosa col·laboració!