Hack & Health

L’Euncet Business School patrocina la propera edició del Hack & Health Terrassa que, organitzat per Synergic Partners i l’Ajuntament de Terrassa, es durà a terme els propers dies 25 i 26 de novembre a l’ESEIAAT – UPC Campus de Terrassa. L’objectiu d’aquesta iniciativa és trobar solucions innovadores al voltant de la salut i reconèixer el talent dels professionals i estudiants de Big Data i Data Science. S’ha plantejat com a repte de l’esdeveniment trobar els millors talents no només en innovació i emprenedoria, sinó també en àrees com la visualització, la programació o la visió de negoci amb la intenció de crear noves apps i desenvolupaments.

Si ets una persona amb iniciativa, no dubtis en inscriure’t! Es posarà a disposició de tots els participants una sèrie de dades obertes, facilitades per l’Ajuntament de Terrassa i altres entitats, a partir de les quals els participants podran construir les seves propostes centrades en millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

La col·laboració de l’Euncet consistirà en atorgar com a premi una beca del 100% per cursar el Màster en Open Big Data Management. A més, com a premi també s’entregaran entrades per a Strata+Hadoop London 2017 i subscripcions a Carto Premium.

El període d’inscripció per participar s’ha ampliat fins a les 23.59 hores del proper dijous 24 de novembre. 

Hack & Health

 

mbigdata_terrassa_web_2016