Èxit en la Jornada Euncet-Empresa

Amb l’objectiu de crear vincles entre empreses i la universitat, ahir l’Euncet Business School va organitzar la primera edició de la Jornada Euncet-Empresa, que pretén ser un referent entre els estudiants i antics alumnes de l’Escola que vulguin contactar amb empreses que cerquin talent per incoporar a la seva organització.

Jornada Empreses1

La Jornada va començar amb la benvinguda instituacional, a càrrec de la directora de l’Euncet, la Dra. Dolors Puig i va englobar diverses activitats:

  • Taula rodona amb diferents directors de Recursos Humans com a ponents, on es va parlar sobre què cerquen les empreses dels nous professionals i altres temes relacionats.
  • Talent Speed Networking entre empreses i estudiants/Alumni, a càrrec de la dinamitzadora i organitzadora Rosaura Alastruey. Una forma de selecció de personal que va consistir en entrevistes d’1 minut i mig, en les quals el candidat va presentar-se i explicar el seu talent.

A més, durant tota la tarda es va habilitar un espai on les empreses participants es van donar a conèixer, van poder promocionar els seus productes i van recollir currículums dels participants per cobrir vacants, ja siguin de pràctiques o de contracte.

Jornada Euncet-Empresa

Des de l’Euncet, volem donar les gràcies a tots els assistents i esperem que gaudíssiu de la Jornada.

850_totselslogos_def1

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *