Ahir, dia 9 de maig, van acabar les classes del programa TIC Salut 2.0, una iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Euncet Business School amb la finalitat de contribuir al creixement de sectors empresarials emergents vinculats a la salut i promoure una societat en la que treballar per la salut s’assumeixi com una tasca de tots.

Aquest programa, posat en marxa al gener, ha tingut com objectiu impulsar projectes de joves emprenedors relacionats amb l’àmbit de la salut i el benestar mitjançant l’aplicació de les TIC i les Tecnologies Mòbils (APPS).

Per tal de dur a terme la iniciativa, el programa s’ha estructurat en tres fases d’actuació. La primera fase va consistir en visualitzar i identificar les fortaleses del territori i l’àmbit d’actuació. La segona, que va donar cloenda ahir, es tractava d’una complerta formació amb 180 h de classes a càrrec d’Euncet, en la que van tractar-se temes d’aplicació de les TIC i les tecnologies mòbils així com també l’emprenedoria i la realització d’un Business Plan. Per últim, la tercera etapa, en la que es troben actualment consisteix en 116 h de suport en el disseny i acompanyament del projecte amb tutors que ajudaran als joves a analitzar la viabilitat del projecte i els donaran acompanyament fins a la possible creació d’una empresa.

Des de l’Euncet desitgem i estem segurs de què sortiran grans projectes d’aquesta iniciativa!

TIC Salut (collage)

Barra Logos