ICAR al Mobile World Congress

ICAR, empresa col·laboradora amb la Borsa de Treball de l’Euncet, va oferir ahir una conferència en el marc del Mobile World Congress (MWC), l’esdeveniment de referència en tecnologia mòbil que s’està celebrant aquesta setmana a Barcelona.

Sota el títol “Verificació de la identitat: Incrementar la seguretat digital mentre es guanyen clients”, es va tractar dos punts claus pel negoci m-business: l’experiència dels usuaris i la protecció de les operacions. Durant la xerrada, es van identificar els principals reptes que afronten les companyies del sector per oferir els seus serveis amb una bona experiència dels usuaris, sense deixar de banda la seguretat. Aquest equilibri sovint és complicat, ja que les empreses sacrifiquen l’experiència de l’usuari per la seguretat digital quan el 60 % dels abandonaments en una pàgina web és per un disseny poc amigable.

La conferència va anar a càrrec de Xavier Codó, CEO d’ICAR i de Mariona Campmany, Marketing Manager de l’empresa i Alumni de l’Euncet Business School, on va cursar Ciències Empresarials i el Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial.

Però la presència d’ICAR al MWC, ha anat més enllà de la conferència, ja que l’organització ha confiat amb la tecnologia d’ICAR per identificar a tots els assistents del congrés. ICAR, fundada l’any 2002, és una multinacional que centra la seva activitat en la verificació de la identitat a través de l’autentificació de documents. Actualment, té presència en més de 30 països i el 2015 va facturar 2,8 milions d’euros.

Mariona Campmany, Alumni d’Euncet, durant la conferència d’ICAR al MWC

Mariona Campmany, Alumni de l’Euncet, durant la conferència d’ICAR al Mobile World Congress