Ja pots llegir el segon número de la Revista Euncet Alumni

Número 2 de la Revista Euncet Alumni

El segon número de la Revista Euncet Alumni ja està publicat amb algunes novetats. Incorporem la secció «Sabies que…», on expliquem que anteriorment les instal·lacions de l’Euncet Business School havien estat un alberg, i ampliem l’apartat de les notícies perquè no et perdis res de l’entorn de l’Escola.

A més, en aquest número podràs trobar un reportatge sobre les smart cities juntament amb l’opinió de l’expert Ángel A. Juan sobre aquest model de ciutat. Però no és l’únic article d’opinió que llegiràs perquè també han escrit per la revista Toni Ruiz sobre visió artificial, David Faro sobre la professionalització de la direcció comercial i Carles Lombarte sobre oratòria. No dubtis en descobrir tots els continguts restants!

Des de l’Euncet Business School, volem agrair la participació de totes les persones que han fet possible aquesta segona edició. Nosaltres ja estem preparant el tercer número, que està previst que surti publicat el maig. Així, doncs, si vols participar, ja sigui a nivell de contingut o publicitari, només has d’enviar un correu electrònic a alumni@euncet.es.

Esperem que gaudiu de la seva lectura! Pots consultar també els altres números de la Revista aquí.