Jornada de Coneixement 1, 2, 3… Emprèn!

Jornada coneixement

 

El proper 14 d’abril tindrà lloc a l’Aula Magna 690 de la Facultat d’Economia i Empresa (UB) la Jornada de Coneixement 1, 2, 3… Emprèn!. Aquesta jornada és totalment gratuïta, oberta a tothom i, especialment, adreçada a joves de 22 a 27 anys. En ella participaran ponents i empresaris de renom i es donarà la oportunitat de què els joves interessats presentin la seva idea o projecte.

Programa de la jornada:

1ª Part: de 9.30 a 12.00 h. Emprendre és possible. 
8 ponents experts en diferents especialitats (legal, psicologia, RRHH, investigació de mercats…) explicaran els factors indispensables a l’hora d’engegar un projecte emprenedor.

2ª Part: de 12.00 a 14.00 h. La meva experiència emprenedora. 
6 emprenedors i empresaris de renom ens explicaran la seva aventura empresarial, pors i reptes que han tingut i encara tenen.

A més al llarg de la jornada, els candidats podran presentar en format vídeo-picth les seves idees i/o projectes empresarials. Un total de 20 idees seran seleccionades per un comitè i accediran, a una sessió de 5 hores de formació Lego-Canvas al Maig, per aterrar la idea en aquest model. Més endavant, 7 d’aquest projectes, podran participar a una jornada internauta amb emprenedors d’altres països mediterranis al juny.

No perdis la oportunitat de veure l’emprenedoria des d’un altre punt de vista per afrontar els teus projectes amb il·lusió. Pots apuntar-te fins al 10 d’abril!

Boto_petit_inscripcio_text_cat