Josef Ajram eclipsa l’Aula Magna d’Euncet Business School

Conferencia Josef Ajram

Conferència de Josef Ajram

Ahir, 1 d’octubre, Josep Ajram va impartir la conferència “Prepara’t per triomfar”, amb la qual es va inaugurar el curs acadèmic 2015-16 pels màsters i postgraus Executive.

L’acte es va celebrar a l’Aula Magna de l’Euncet BS i va comptar amb assistència de la directora de l’Escola, Sra. Dolors Puig, i el gerent, Sr. Josep Mª Ros, així com també d’alguns directors de màsters i postgraus.

El mediàtic corredor de borsa, escriptor i esportista d’ultra fons va extrapolar la seva experiència personal al món dels negocis. Fent així, una sessió que combinava vivències pròpies en l’àmbit de l’esport i de la borsa amb les ensenyances que aquestes li havien aportat per a l’àrea empresarial, l’emprenedoria i els negocis en general.

Amb frases com “no sé on està al límit, però sé on no està”, en Josef va transmetre la seva forma de vida personal, que es basa amb la felicitat equitativa 8-8-8: dedicar 8 hores a treballar, 8 a descansar i les 8 restants a tu mateix. A més, va deixar reflexions empresarials com “el poder de l’especialització”, “aprendre a delegar per no ser esclaus de la nostra empresa” i “tenir confiança i valorar el capital humà”.

En breu, us farem arribar la conferència en vídeo perquè podeu gaudir de la seva experiència.

Josef Ajram amb els assistents a la seva ponència

 

 

M_MBI_6ed_web_neutre3