Un any més, el Centre de Cooperació per al Desenvolupament (CCD-UPC) posa en marxa la convocatòria anual d’ajuts per a activitats de cooperació al desenvolupament, que es nodreix dels recursos dedicats per la UPC i de les aportacions solidàries d’estudiants, PDI i PAS a la Campanya del 0,7%. Es poden presentar sol·licituds fins el dijous 7 d’abril de 2016.

Aquesta convocatòria, que dóna suport a la participació directa de membres de la comunitat universitària en iniciatives i projectes que contribueixin a la millora de capacitats, a la generació i transferència de coneixement i tecnologia i a la sensibilització i mobilització social en la lluita contra la pobresa i les desigualtats, s’alinea amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible recentment aprovats per les Nacions Unides.

Si voleu més informació, podeu consultar la pàgina del CCD.

Des de l’Euncet Business School, us animem a participar-hi i a fer créixer, entre tots, el compromís i la implicació activa des de la UPC envers els principals reptes als que ha de fer front la nostra societat.

Convocatoria_CCD

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *