Participa en la sessió sobre Serious Game

serious games

 

El proper dimarts 27 de febrer, a les 10.00 h a l’Euncet, es realitzarà la sessió “Serious Games, RV i RA per educar en valors, facilitar el desenvolupament d’habilitats i promoure el benestar emocional”. Els objectius de la sessió són:

  • Obtenir una perspectiva general de com els Serious Games i les noves tecnologies estan començant a revolucionar els sectors de l’educació, formació i salut.
  • Revisar els millors exemples i els seus resultats mesurables en cada àrea.
  • Conèixer les tecnologies i dispositius de realitat virtual i realitat augmentada per facilitar la transferència de coneixement i habilitats, i promoure el benestar emocional.
  • Provar diferents Serious Games i tecnologies.

La sessió, que durarà dues hores, s’estructurarà en tres parts. En la primera, es farà un presentació de mitja hora sobre els Serious Game, la Realitat Virtual i la Realitat Augmentada. Tot seguit, es començarà la dinàmica de grup “Mars One Mission”, on equips de 4 persones rebran un mòbil, unes ulleres i un comandament amb instruccions per completar la missió. L’objectiu de la dinàmica és desenvolupar les competències tècniques i transversal. La tercer i última part de la sessió consistirà en un Showroom de Serious Games i noves tecnologies.

L’activitat s’emmarca dins de la nova edició del programa Explorer, i està oberta també a tots els estudiants de l’Euncet Business School. Si vols inscriure’t, ho pots fer aquí.