Presentació del projecte de recerca sobre l’exercici físic dels terrassencs

L’Euncet Business School ha col·laborat amb MútuaTerrassa i la Universitat de Barcelona en aquest projecte de recerca on l’Ajuntament de Terrassa ha impulsat a través de la financiació

exercici físic

El Dr. José Vicente Pestana durant la presentació, juntament amb la Dra. Núria Codina, la Dra. Mª Paola Mastrantonio i la Dra. Núria Giménez

 

El passat divendres 27 de juliol l’Euncet Business School, MútuaTerrassa i la Universitat de Barcelona van presentar les conclusions del projecte de recerca “Com els terrassencs i les terrassenques gestionen la seva salut: Exercici físic i benestar psicosocial”, en un acte conjunt a les instal·lacions de MútuaTerrassa.

Finançat per l’Ajuntament de Terrassa, MútuaTerrassa i l’Euncet, l’objectiu del projecte era analitzar diversos aspectes vinculats a l’hàbit de l’exercici físic en relació a diferents indicadors del benestar físic i psicosocial, a través d’una mostra de 674 terrassencs usuaris de centres esportius de la ciutat. Els resultats presentats a la roda de premsa mostren que els terrassencs superen els mínims d’exercici físic setmanal recomanats per la Organització Mundial de la Salut (OMS), però han posat de manifest diferències segons el gènere, la cohabitació o l’edat.

La presentació va anar a càrrec de la responsable del projecte, la Dra. Núria Codina, professora i investigadora en Psicologia Social de la Universitat de Barcelona, juntament amb els investigadors principals: la Dra. Mª Paola Mastrantonio, professora de l’Euncet Business School, el Dr. José Vicente Pestana, professor de la Universitat de Barcelona i de l’Euncet Business School i la Dra. Núria Giménez, de la Unitat d’Investigació de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa. A l’acte també hi va assistir la directora de l’Euncet, la Dra. Dolors Puig, i la Sra. Mª Emilia Gil, adjunta a la direcció general de MútuaTerrassa.