Ja està publicat el tercer número de la Revista Euncet Alumni

Revista Euncet AlumniJa pots llegir la versió digital del tercer número de la Revista Euncet Alumni, on trobaràs continguts interessants com el reportatge sobre el dret a l’oblit amb la secció «L’Expert opina» de la professora Cristina Blasi o les experiències de viure fora de casa de dos Alumni. En la secció «Opinió», han escrit la professora Magda Cayón sobre els primers passos de l’emprenedor, l’Alumni Elisabet Escayola sobre la professió de compliance i el professor José Miguel Vilalta sobre les inversions a les empreses.

Però no són els únics contingut que trobaràs a la Revista, ja que també podràs llegir l’article escrit pel professor Josep Pacreu sobre la seva llarga trajectòria a l’Euncet, l’entrevista a l’estudiant i jugador del Barça B, Àlex Carbonell, sobre com combina els estudis amb la seva carrera esportiva i l’article sobre com està sent la trajectòria professional de l’Alumni Francesc Colell. No dubtis en descobrir tot el que t’hem preparat perquè gaudeixis de la seva lectura!

A més, des de l’Euncet Business School, volem aprofitar per agrair la participació de totes les persones que han fet possible aquesta edició. Nosaltres ja estem preparant el quart número, que publicarem al setembre. Si vols participar, ja sigui a nivell de contingut o publicitari, només ens has d’enviar un correu electrònic a alumni@euncet.es.