Synergic-PartnersEl passat dijous 12 de novembre Telefònica va anunciar la integració de Synergic Partners al seu grup, apostant per un projecte conjunt en el camp de l’anàlisi avançat de dades.

Synergic Partners, empresa que forma part del Consell Assessor de l’Euncet Business School, és una companyia espanyola especialitzada en Big Data, Data Science i Data Engineering, que compta amb més de 70 professionals altament especialitzats en l’anàlisi de dades. Reconeguda internacionalment com una de les 20 companyies líders en el sector, és l’única empresa europea associada a Columbia University i que col·labora directament amb el Data Science Institute.

La companyia continuarà operant de forma independent la seva cartera de clients i serà gestionada pels seus socis fundadors (Carme Artigas i Jaume Agut). Des de l’àrea global de BI&BD (Business Intelligence & Big Data) de Telefònica, Synergic Partners es convertirà en un element clau per a l’acceleració de projectes conjunts tant a Espanya com en la resta d’Europa i Amèrica Llatina que permetin a les empreses potenciar el valor estratègic de les seves dades.

“Aquesta unió significa un gran salt en la nostra estratègia de consolidació, creixement i expansió internacional», assenyalen Carme Artigas i Jaume Agut. “L’experiència i coneixement acumulada en aquests anys, junt amb de les capacitats que ens ofereix formar part del grup Telefónica, constitueixen una sòlida base per centrar-nos en l’objectiu de convertir a Synergic Partners en la companyia espanyola líder en Big Data a nivell internacional”, afirmen.

“L’anàlisi avançada i l’extracció de valor de Big Data és una de les prioritats de Telefónica. La integració de Synergic Partners ens permetrà incrementar la nostra capacitat analítica per anticipar-nos a les necessitats dels nostres clients i oferir-los de forma molt més ràpida i personalitzada els serveis que ens estan demandant i, al mateix temps, capturar importants oportunitats de negoci a nivell extern en aquest segment”, ha assenyalat Eduardo Navarro, Director General Comercial Digital de Telefònica.

Des de la universitat us volem donar l’enhorabona per la vostra projecció internacional.