UPC ecoRacing busca estudiants de màrqueting i gestió per integrar-se a l’equip

Vols endinsar-te al màrqueting de l’enginyeria de competició? Tractar amb les empreses capdavanteres del sector de l’automoció i relacionar-te amb mitjans de comunicació? Et crida l’atenció aprendre tots els aspectes relacionats amb la gestió d’un equip?

UPC ecoRacing busca estudiants compromesos i proactius que vulguin treballar en equip per desenvolupar un monoplaça elèctric i participar a la Formula Student 2017, la competició d’enginyeria més reconeguda arreu del món. La finalitat principal d’aquest projecte és aprendre i formar-se per tenir una primera experiència en el camp del motorsport i la gestió de projectes.

S’obren places a totes les àrees de l’equip, tant tecnològiques (dinàmica de vehicles de competició, unitat elèctrica de potència, xassís, aerodinàmica i electrònica) com de gestió (disseny, màrqueting, logística, gestió i comptabilitat). Els estudiants d’Euncet-UPC es poden integrar en les àrees de màrqueting, logística, comptabilitat i gestió.

Tots els interessats podeu enviar els vostres CVs, juntament amb una carta de motivació, a incorporacions2016@ecoracing.es abans del dia 7 d’octubre.

 

ecoRacing