Innovació

El centre tecnològic Leitat organitza la VII Jornada de la Innovació a Catalunya, on els professionals del sector exposaran i debatran sobre quin impacte té la innovació tecnològica sobre l’àmbit de la salut.

Durant la primera part de la jornada, tres reconeguts experts reflexionaran sobre la salut com a motor de la innovació industrial i territorial en un debat moderat pel gerent de Fundació Leitat, el Sr. Jordi Rodríguez. Tot seguit, sota el títol «Salut i innovació tecnològica: l’aparició d’un nou paradigma«, començarà la segona part de la Jornada que comptarà amb la intervenció del Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, el Hbl. Sr. Toni Comín, amb la ponència del Sr. Andy Browning, director de Projectes d’Innovació a EIT Health, i amb un debat  moderat pel Dr. Manel Balcells del Comisionat de Salut de Leitat. La cloenda de la jornada anirà a càrrec del Molt Honorable President de la Generalitat, el Sr. Carles Puigdemont i Casamajó.

Serà el divendres 28 d’octubre de 9.30 a 13.30 h a les instal·lacions que Leitat té a Terrassa. Les inscripcions són gratuïtes, però les places són limitades a l’aforament de la sala.

Si vols conèixer en detall tots els assistents i els temes que es tractaran, no et perdis el PROGRAMA de la jornada!

 

boto_petit_inscripcio_text_cat