Xpresa Geophysics present a la fira Smart City de Barcelona

 

XPRESA GEOPHYSICS, eSin títulompresa del Consell Assessor de l’Euncet, ha estat seleccionada per la Generalitat de Catalunya per participar a Smart City Expo World Congress, l’esdeveniment de referència en el que administracions públiques, empreses i centres d’investigació es troben per compartir coneixement, promoure iniciatives i fer front als desafiaments urbans del present i futur.

El congrés, que se celebrarà a la Fira de Barcelona entre el 17 i 19 de novembre, acollirà a més de 300 experts de tot el món per debatre les seves visions sobre una ciutat eficient i sostenible.

El projecte, que XPRESA GEOPHYSICS presentarà, està orientat a la identificació i cartografia en 3D dels serveis enterrats al subsòl de les nostres ciutats. El GEOSCANHD permet trobar i estudiar els materials de construcció de la xarxa subterrània sense mètodes destructius. Podràs trobar-los a l’estand de la Generalitat D449.

Si vols conèixer més sobre les novetats d’aquest projecte, no dubtis en visitar la seva presentació detallada amb casos pràctics el dimarts 17 de novembre a les 16:15 h a l’estand D449 de l’Smart City.